Кошик
157 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11
Рефрактометр цифровий Milwaukee MA885 (Brix / ° Oechsle (° Oe) та ° KMW (° Babo)), АТС, фото 2Рефрактометр цифровий Milwaukee MA885 (Brix / ° Oechsle (° Oe) та ° KMW (° Babo)), АТС, фото 3

Рефрактометр цифровий Milwaukee MA885 (Brix / ° Oechsle (° Oe) та ° KMW (° Babo)), АТС

10 100 

  • В наявності
  • Код: BY-00000957
Рефрактометр цифровий Milwaukee MA885 (Brix / ° Oechsle (° Oe) та ° KMW (° Babo)), АТС
10 100 
В наявностіРефрактометр цифровий Milwaukee MA885 (Brix / ° Oechsle (° Oe) та ° KMW (° Babo)), АТС
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Тисячі професіоналів та любителів продуктів харчування та напоїв, від кухарів та спеціалістів з якості продуктів харчування до пивоварів та виноробів, перейшли на цифрові рефрактометри.

Рефрактометр MA885 Brix / ° Oechsle (° Oe) та ° KMW (° Babo) для вимірювання сусла та винограду з температурною компенсацією. Від 0 до 50% Brix / від 0 до 230 ° Oechsle ° Oe) від 0 до 42 / ° KMW (° Babo) та + / - 0,2% Brix / +/- 1 ° Oechsle / +/- 0,2 ° KMW точність. Він простий у використанні за допомогою простої роботи з двома кнопками і швидкий, час відгуку менше 2 секунд. MA885 усуває невизначеність оптичних рефрактометрів, забезпечуючи точне цифрове зчитування.

Переваги:

  • Швидкі, точні результати завдяки цифровому дворівневому зчитуванню LCD.
  • Простота вимірювання - лише 2-3 краплі зразка, результати менш ніж за 2 секунди.
  • Просте одноточкове калібрування з використанням дистильованої або деіонізованої води.
  • Приймач для зразків з нержавіючої сталі, що легко чиститися, обладнань агрегатом з рівнем захисту IP65, що не допускає пилу та захищений від струменів води, Індикатор рівня відсотка заряду акумулятора з автоматичним відключенням (включені батареї).
  • Ідеально підходить для виноробів, пивоварів, виробників сиропу, виробників продуктів харчування та багатьох інших застосувань. Використане перетворення базується на Книзі методів ICUMSA (Міжнародна комісія з уніфікованих методів аналізу цукру).

Характеристики

  • Діапазон: від 0 до 50% Brix | Від 0 до 230 ° Ехсле (° Oe) | Від 0 до 42 ° KMW (° Бабо)
  • Температура від 0 до 80 ° C / 32 до 176 ° F
  • Роздільна здатність: 0,1 Brix | 1 ° Oechsle (° Oe) | 0,1 ° KMW (° Бабо) | 0,1 ° C / 0,1 ° F
  • Точність: ± 0,2% Brix | ± 1 ° Oechsle (° Oe) | ± 0,2 ° KMW (° Babo) | ± 0,3 ° C / ± 0,5 ° F
  • Джерело світла: жовтий світлодіод
  • Час вимірювання: приблизно 1,5 секунди
  • Мінімальний зразок: Об'єм 100 мкл або 2 метричні краплі (повністю покривають призму) 
  • Компенсація температури: Автоматична від 10 до 40 ° C
  • Клас захисту: IP65
  • Тип батареї: 1 х 9 В AA (у комплекті)
  • Термін служби акумулятора: 5000 годин читання з автоматичним вимкненням через 3 хвилини невикористання
  • Розміри: 192 х 102 х 67 мм
  • Вага: 0,42 кг

Комплектація:

1. Рефрактометр Milwaukee MA885

2. Крона 9В

3. Піпетка для роботи

4. Гарантійний талон

Гарантія 12 месяців. Не поширюється на пристрої що мають механічні пошкодження, неповну комплектації (див. вище - Комплектація), без гарантійного талону.

Характеристики
Основні
ВиробникMilwaukee
Країна виробникСША
Максимальний діапазон вимірювання (Brix)85 %
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 10 100 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner