Кошик
157 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11

Лабораторний млин ЛЗМ

2 350 

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
Лабораторний млин ЛЗМ
2 350 
Готово до відправкиЛабораторний млин ЛЗМ
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Лабораторний млин ЛЗМ

Млин ЛЗМ призначена для подрібнення проб зернових, зернобобових культур та інших твердих харчових продуктів (наприклад, макаронів) з вологістю не вище 18,0% з метою визначення їх якості. Основне призначення млини ЛЗМ — визначення вологості, олійності, а також інших показників, при визначенні яких потрібно розмел продукту без втрати вологи.

Млин складається з електродвигуна в корпусі, на якому закріплений пластмасовий стакан, куди засипається зерно для помелу. На валу електродвигуна закріплений дволопатеве ніж.

Принцип дії млини заснований на подрібненні продукту сталевим ножем, який, обертаючись з високою швидкістю, подрібнює зерно

Методика проведення розмелювання:

Зерно розмелюють наступним чином: попередньо очищений склянку млини всипають наважку зерна масою не більше 50 р. Склянку закривають кришкою. Потім вставляють вилку в розетку і натискають кнопку «ПУСК». По закінченні заданого часу, але не більше 5 хв, натискають кнопку вимикача. Після зупинки обертання ножа (чути по звуку), відкривають кришку і висипають склянки розмелений продукт. Ступінь подрібнення продукту регулюється тривалістю роботи млина.

Перевага ЛЗМ над аналогами:

 -   Скорость вращения вала при холостом ходе, не менее 23000 об/мин, что обеспечивает качественный помол пробы. Сход сита №0.8 не более 7%

 -   Размольная камера выполнена из высокотехнологичного полистирольного пластика, что уменьшает трение и нагрев пробы.

 -   Материал размольной камеры имеет высокие теплообменные свойства благодаря чему проба не нагревается и не высушивается .

-  Нож изготовлен из инструментальной стали, уникальная термическая обработка которой не делает нож хрупким  и в отличии от аналогов нож не ломается.

- Лабораторна зернова млин ЛЗМ так само застосовується для подрібнення олійних культур.

Пропонуємо широкий асортимент лабораторних млинів.

Характеристики
Користувальницькі характеристики
Швидкість обертання вала при холостому ході, не менше23000 об/хв
Напруга, частота, сила струму, В/Гц/А220/50/1,0
Споживана потужність, не більше230Вт
Маса размалываемого продукту, не більше50г
Залишок на ситі №0810%
Час розмелювання наважки масою 20г45с
Маса, не більше1.2 кг
Режим роботи - циклічний5хв роботи 10 хв перерва
Габаритні розміри140 х 205
Ємність склянки100см3
Гарантія1 рік
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 350 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner