Кошик
157 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-221 (LN-V-0056) (0-100C) з 5 режимами., фото 2Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-221 (LN-V-0056) (0-100C) з 5 режимами., фото 3Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-221 (LN-V-0056) (0-100C) з 5 режимами., фото 4Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-221 (LN-V-0056) (0-100C) з 5 режимами., фото 5

Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-221 (LN-V-0056) (0-100C) з 5 режимами.

570 ₴

  • Немає в наявності
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-221 (LN-V-0056) (0-100C) з 5 режимами.
570 ₴
Немає в наявностіПрофесійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-221 (LN-V-0056) (0-100C) з 5 режимами.
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

                                                 Кухонний термометр. Для чого він потрібен.

Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) є ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Річ у тім, що різні вироби з м'яса мають готуватися за суворо певної температури.

Причому першорядного значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, під час приготування ростебіфу або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса має мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того, кожне м'ясо чи то телятина, свинина, чи баранина має свою температуру готовності.

Під час запікання м'яса в духовці головне, щоб усередині шматок м'яса був добре пропечений. Усередині шматка м'яса або дичини можуть бути бактерії, які можуть зашкодити здоров'ю. За певної температури вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дасть змогу заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.

Під час приготування м'ясної страви орієнтуватимемося на внутрішню температуру.

  • Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна та соковита 60-62 °C.
  • Добре просмажена яловичина 76 °C.
  • Баранина 80-84 °C.
  • Свинина 82-85 °C.
  • Птах 93 — 96 °C.

Під час запікання м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.

Технічні характеристики:

1) Температурний діапазон: 0-100 °C/0-200 °F

2) Вимірювальний зонд: Ø5*120 мм

3) Розмір: 35.5*4.5*2.5 см 

4) Автоматичне вимкнення живлення.

5) Розмір: 35.5*4.5*2.5 см

6) Матеріал: ABS + неіржавка сталь 304

7) Живлення: 2 ААА

8) Довжина вилки 35 см

Комплектація:

1. Цифровий термометр-вилка S-221

2. Коробка

3. Інструкція англійською мовою.

Річ дійсно зручна. Завдяки довгій вилці можна визначити температуру досить віддалених від дверцят духовки шматків м'яса, не піддаючи водночас самого приладу сильному нагріву.

Користуватися будь-якими термометрами досить просто. Потрібно ввести щуп термометра в най товстіше місце шматка м'яса та визначити температуру. Найголовніше, якщо м'ясо з кісточкою, щуп не має з нею стикатися, інакше показання термометра будуть незламними.

Характеристики
Основні
Кнопка перемикання шкали вимірюванняЄ
МатеріалПластик
Матеріал щупаНержавіюча сталь
Призначення термометраДля вимірювання температури їжі
Тип термометраЕлектронний (цифровий) зі щупом
Інформація для замовлення
  • Ціна: 570 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner