Кухонний термометр для м'яса TP-101+ (-50... +300 oC) C функціями Hool, C/F і Max/Min (кольор: чорний)
Для того щоб виміряти температуру всередині продукту (м’ясо, птахи тощо), використовують термометр для м’яса ТР101+ цифровий. Це дозволяє точно визначити рівень готовності продукту. Ідеально підходить для будь-якої області застосування he будь то вимірювання температури м'яких і розсипчастих речовин, води чи повітря. На відміну від ТР101 ця модель має збільшений екран і більший розмір цифри на дисплеї.
Технічні характеристики:
1. Діапазон вимірів - 50... +300 ºC
2. Перемикання AC/oF натисканням однієї кнопки
3. Індикатор ресурсів акумулятора • Кнопки MAX/MIN і HOLD
4. Проста заміна батарейки
5 Довжина вимірювального наконечника 145 мм
Робоча температура |
-10 … +50 °C |
Тип батарейки |
Кругова батарейка LR44 |
Тип зонда NTC |
|
Діапазон вимірів |
-50 … +300 °C |
Помилість |
±1 °C (-50 … +53.9 °C) |
Роздільна здатність |
0.1 °C (-19.9 … +199.9 °C) |
Комплектація:
- Термометр ТР-1+
- Тубус для термометра
- Інстр. і технічний паспорт на англ.зик
- Гарантійний талон
Гарантія: 1 місяць. Не поширюється на прилади, які мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (див. вище - Комплектація), без гарантійного талону.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Додаткові характеристики | |
Колір | Чорний |
Тип харчування | Батарейки |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Пластмаса |
Стан | Нове |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Максимальна температура виміру (°C) | 300 град. |
Автовідключення | False |
Довжина щупа | 145 мм |
Можливість підвішування | False |
Одиниці виміру | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
Точність вимірювання +/- | 1 град. |
Ціна поділки | 0.1 град. |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
- Ціна: 114 ₴