Кошик
157 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11
впередназад
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами, фото 2Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами, фото 3Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами, фото 4Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами, фото 5Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами, фото 6Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами, фото 7

Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами

950 

  • В наявності
Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами
950 
В наявностіПрофесійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Кухонний термометр. Для чого він потрібен.

Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) є ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Річ у тім, що різні вироби з м'яса мають готуватися за суворо певної температури.

Причому першорядного значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, під час приготування ростебіфу або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса має мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того, кожне м'ясо чи то телятина, свинина, чи баранина має свою температуру готовності.

Під час запікання м'яса в духовці головне, щоб усередині шматок м'яса був добре пропечений. Усередині шматка м'яса або дичини можуть бути бактерії, які можуть зашкодити здоров'ю. За певної температури вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дасть змогу заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.

Під час приготування м'ясної страви орієнтуватимемося на внутрішню температуру.

  • Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна та соковита 60-62 °C.
  • Добре просмажена яловичина 76 °C.
  • Баранина 80-84 °C.
  • Свинина 82-85 °C.
  • Птах 93 — 96 °C.

Під час запікання м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.

Головною особливістю моделі термометра для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast є найбільша серед інших аналогічних термометрів швидкість вимірювання температури (8-10 секунд)!!!

Технічні характеристики:

  1. Температурний діапазон: -50-150 °C
  2. Вимірювальний зонд: Ø5*120 мм
  3. Розмір: 35.5*4.5*2.5 см 
  4. Автоматичне вимкнення живлення.
  5. Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
  6. Матеріал: термостійкий ABS + неіржавка сталь 304
  7. Живлення: 2 ААА
  8. Довжина вилки 35 см

Комплектація:

  1. Цифровий термометр-вилка S-222 Ultrafast
  2. Коробка
  3. Інструкція англійською мовою.
  4. Гарантійний талон

Термометр дійсно зручний. Завдяки довгій вилці можна визначити температуру досить віддалених від дверцят духовки шматків м'яса, не піддаючи водночас самого приладу сильному нагріву.

Користуватися будь-якими термометрами досить просто. Потрібно ввести щуп термометра в най товстіше місце шматка м'яса та визначити температуру. Найголовніше, якщо м'ясо з кісточкою, щуп не має з нею стикатися, інакше показання термометра будуть незламними.

Гарантія: 3 місяці. Не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище — Комплектація), без гарантійного талону.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Одиниці виміруФаренгейт °F, Цельсій °C
Кнопка перемикання шкали вимірюванняЄ
Максимальна температура виміру (°C)150 град.
МатеріалНержавіюча сталь
Матеріал щупаНержавіюча сталь
Мінімальна температура виміру (°C)-50 град.
Призначення термометраДля вимірювання температури їжі
СтанНовий
Тип термометраЕлектронний (цифровий) зі щупом
Точність вимірювання +/-1 град.
Ціна поділки1 град.
Габаритні розміри
Довжина350 мм
Користувацькі характеристики
Вага200 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 950 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner