Професійний цифровий термометр-вилка для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast (-50-+150C) із 6 режимами
Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) є ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Річ у тім, що різні вироби з м'яса мають готуватися за суворо певної температури.
Причому першорядного значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, під час приготування ростебіфу або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса має мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того, кожне м'ясо чи то телятина, свинина, чи баранина має свою температуру готовності.
Під час запікання м'яса в духовці головне, щоб усередині шматок м'яса був добре пропечений. Усередині шматка м'яса або дичини можуть бути бактерії, які можуть зашкодити здоров'ю. За певної температури вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дасть змогу заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.
Під час приготування м'ясної страви орієнтуватимемося на внутрішню температуру.
- Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна та соковита 60-62 °C.
- Добре просмажена яловичина 76 °C.
- Баранина 80-84 °C.
- Свинина 82-85 °C.
- Птах 93 — 96 °C.
Під час запікання м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.
Головною особливістю моделі термометра для м'яса DIGITAL FORK S-222 Ultrafast є найбільша серед інших аналогічних термометрів швидкість вимірювання температури (8-10 секунд)!!!Технічні характеристики:
- Температурний діапазон: -50-150 °C
- Вимірювальний зонд: Ø5*120 мм
- Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
- Автоматичне вимкнення живлення.
- Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
- Матеріал: термостійкий ABS + неіржавка сталь 304
- Живлення: 2 ААА
- Довжина вилки 35 см
Комплектація:
- Цифровий термометр-вилка S-222 Ultrafast
- Коробка
- Інструкція англійською мовою.
- Гарантійний талон
Термометр дійсно зручний. Завдяки довгій вилці можна визначити температуру досить віддалених від дверцят духовки шматків м'яса, не піддаючи водночас самого приладу сильному нагріву.
Користуватися будь-якими термометрами досить просто. Потрібно ввести щуп термометра в най товстіше місце шматка м'яса та визначити температуру. Найголовніше, якщо м'ясо з кісточкою, щуп не має з нею стикатися, інакше показання термометра будуть незламними.
Гарантія: 3 місяці. Не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище — Комплектація), без гарантійного талону.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Одиниці виміру | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Максимальна температура виміру (°C) | 150 град. |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Мінімальна температура виміру (°C) | -50 град. |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Стан | Новий |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Точність вимірювання +/- | 1 град. |
Ціна поділки | 1 град. |
Габаритні розміри | |
Довжина | 350 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 200 г |
- Ціна: 950 ₴