Портативные рефрактометры для мёда и определения сахарозы
- Портативний рефрактометр RHB-10ATC / REF-101/111,HT111ATC 0-10%Brix (Цукроза від 0 до 10 %), АТС. З кейсомЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Портативний рефрактометр RHB-18ATC Brix (Сахароза від 0 до 18%)Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- 00-00001074Рефрактометр RGB-20 ATC (0-20 Brix; ±0,1 Brix)( REF 102/112,HT112ATC)АТСЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RHF-30ATC для меду. Зі шкалою визначення вмісту води (10-30%)Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Портативний рефрактометр RHB - 32 ATC Brix REF103/113, HT113ATC (Сахароза від 0 до 32 %). Без КейсуЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- 00-00001078Портативний рефрактометр RSG — 100 ATC Brix (Сахароза від 0 до 32%) SG (1.000-1.120) ATCЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RHB - 82ATC(HT115ATC). Для визначення вмісту сахарози (45-82% Brix)Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Портативний рефрактометр RHB-62ATC (REF104/114,H) (28-62%Brix) для визначення концентрації цукрози в сиропахЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RHB 0 — 50 ATC (HT1150) (0-50% Brix). Для визначення вмісту сахарози у вині, соках, сиропахЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RHB — 92 ATC для меду. Має 3 шкали: Be°(38-43), Brix%(58-92), вода %(12-27)Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактомометр ZGRB — 32 ATC для сахарози, шкір. Зі шкалою 0-32% BrixЦіну уточнюйтеНемає в наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- 00000000049Портативний рефрактометр RHB-90 (REF107, HT119) для контролю цукру, Brix (0-90%)Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- 00-00001076Рефрактометр ZGRB - 90 ATC( REF106/116). З трьома шкалами 58-90% Brix, 38-43 Be, 12-27% waterЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RHB 0-90 АТС із 3 шкалами Brix 0-42%; 42-71%; 71-90% для вина, меду, варення, соківЦіну уточнюйтеНемає в наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RSGN-100ATC Brix (Сахароза от 0 до 32 %) SG (1.000-1.120) ATCЦіну уточнюйтеНемає в наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RHBS-10 Brix (0-10 Brix; 1,000-1,070 Nd; 0-100 ‰) АТСЦіну уточнюйтеНемає в наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Рефрактометр RHBS-32 Brix (0-32 Brix; 0-28 %) АТСЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Портативний рефрактометр RHB 0 — 80АТС ( REF108,HT118) для контролю цукру, Brix (0-80%)Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- 00-00001075Рефрактометр RHB-15 ATC (0-15 Brix; ±0,1 Brix)АТСЦіну уточнюйтеВ наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11
- Портативний рефрактометр RHB-10ATC / REF-101/111,HT111ATC 0-10%Brix (Цукроза від 0 до 10 %), АТС. Без кейсуЦіну уточнюйтеНемає в наявності+380 (50) 394-18-03
- +380 (93) 074-78-11