Рефрактометр RHB-32ATC Brix Для визначення вмісту цукру в фруктових соках і безалкогольних напоях. Щоб перевірити, чи фрукти дозріють у польових умовах, перевірити якість врожаю, контролювати рівень цукру під час переробки та розливу. Оприлюднено функцією автоматичної температурної компенсації.
Вимірювання:
- Направте передню частину рефрактометра на світло, обертайте вертикальне кільце диоптрій до чіткого відображення перехресності.
- Відкрийте захисну кришку, протріть поверхню призми м’якої бавовни і крапні 1-2 Точка вимірювальної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окулярі відповідну вимірювання Brix шкалу світлих і темних кордонів.
- Після вимірів ретельно протріть вологу поверхню призми і внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь закрийте захисну кришку і зберігайте рефрактометр у сухому місці подалі від джерел тепла і сонячних променів.
Технічні характеристики
Модель | RHB-32ATC Brix |
Діапазон виміру | 0 - 32 % Brix |
Крок вимірювання | 0,2 % Brix |
Помилість | ±0,2 % Brix |
Автоматична компенсація температури | +10...+30 °C |
Калібрування | за дистиллованою водою |
Комплектація:
- Рефрактометр RHB-32ATC Brix.
- Пластиковий футляр або сумочка.
- Відвертка для калібрування.
- Пипетка.
- Інструкція.
Інформація для замовлення
- Ціна: 780 ₴