Кошик
160 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11
Рефрактометр RHB-32ATC Brix (сахароза: 0-32 %), фото 2Рефрактометр RHB-32ATC Brix (сахароза: 0-32 %), фото 3

Рефрактометр RHB-32ATC Brix (сахароза: 0-32 %)

780 ₴

  • В наявності
Рефрактометр RHB-32ATC Brix (сахароза: 0-32 %)
780 ₴
В наявностіРефрактометр RHB-32ATC Brix (сахароза: 0-32 %)
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Рефрактометр RHB-32ATC Brix Для визначення вмісту цукру в фруктових соках і безалкогольних напоях. Щоб перевірити, чи фрукти дозріють у польових умовах, перевірити якість врожаю, контролювати рівень цукру під час переробки та розливу. Оприлюднено функцією автоматичної температурної компенсації.

Вимірювання:

  1. Направте передню частину рефрактометра на світло, обертайте вертикальне кільце диоптрій до чіткого відображення перехресності.
  2. Відкрийте захисну кришку, протріть поверхню призми м’якої бавовни і крапні 1-2 Точка вимірювальної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окулярі відповідну вимірювання Brix шкалу світлих і темних кордонів.
  3. Після вимірів ретельно протріть вологу поверхню призми і внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь закрийте захисну кришку і зберігайте рефрактометр у сухому місці подалі від джерел тепла і сонячних променів.

Технічні характеристики

Модель RHB-32ATC Brix
Діапазон виміру 0 - 32 % Brix
Крок вимірювання 0,2 % Brix
Помилість ±0,2 % Brix
Автоматична компенсація температури +10...+30 °C
Калібрування за дистиллованою водою

Комплектація:

  1. Рефрактометр  RHB-32ATC Brix.
  2. Пластиковий футляр або сумочка.
  3. Відвертка для калібрування.
  4. Пипетка.
  5. Інструкція.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 780 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner