Рефрактометр RSG-100ATC Це ручний оптичний пристрій, за допомогою якого можна виміряти щільність цукрів у вині, соці, пивному суслі, воді.
Вимірювач рівня цукру RSG-100ATC Ми розробили для варіння пиво, але воно чудово підходить також для:
- Алкоголь (помагає визначити кінцевий вміст спирту);
- фрукти, овочі (збільшує рівень цукру в продуктах харчування, сільськогосподарських культур, рослинах);
- Під час обробки рідини в металообробці (використовують охолоджувачів, як, наприклад, CNC та емульсій, розчиняються у воді, часто використовуються на виробництві для керування рідиною).
ATC має дві шкала: шкала Brix (від 0 до 32 %) і спеціальна шкала щільності SG (від 1,000 до 1,130). весу).
Вимірювання:
- Направте передню частину рефрактометра на світло, обертайте вертикальне кільце диоптрій до чіткого відображення перехресності.
- Відкрийте захисну кришку, протріть поверхню призми м’якої бавовни і крапні 1-2 Точка вимірювальної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окулярі відповідну вимірювання Brix шкалу світлих і темних кордонів.
- Після вимірів ретельно протріть вологу поверхню призми і внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь закрийте захисну кришку і зберігайте рефрактометр у сухому місці подалі від джерел тепла і сонячних променів.
Технічні характеристики
Модель | RSG-100ATC Brix |
Діапазон виміру | 0 - 32 % Brix / 1.000-1.120 SG |
Крок вимірювання | 0.2 % Brix / 0.001 SG |
Помилість | ±0.2 % Brix / ±0.002 SG |
Автоматична компенсація температури | +10...+30 °C |
Інформація для замовлення
- Ціна: 940 ₴