Прилад є аналогом приладу Чижової, призначений для лабораторного контролю вологості сировини, напівфабрикатів у відповідності з вимогами ГОСТ 21094, ГОСТ 3626.
Пристрій складається з блоку висушування зразків харчової сировини і електронного блоку управління і контролю.
Призначений для лабораторного контролю вологості сировини, напівфабрикатів і готової продукції у харчовій промисловості. Прилад дозволяє виконувати висушування харчової сировини і продуктів при заданій температурі протягом необхідного часу. За результатами зважування харчового сировини до і після висушування проводиться розрахунок його вологості.
Технічні характеристики:
Модель | КВАРЦ |
Діапазон температури висушування, °З | 50-200 |
Діапазон часу висушування, хв | 1 - 99 |
Час розігріву до робочої температури, хв, не більше | 20 |
Електроживлення, В/Гц | 220 / 50 |
Споживана потужність, Вт не більше | 1000 |
Габаритні розміри, мм - блоку висушування - електронного блоку |
280х250х110 200х140х55 |
Маса, кг не більше | 5 |
Гарантійний термін - 12 місяців.
Інформація для замовлення
- Ціна: 14 800 ₴