Кошик
160 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11
Рефрактометр RHB-18ATC Brix (cахароза: 0-18 %), фото 2

Рефрактометр RHB-18ATC Brix (cахароза: 0-18 %)

1 210 ₴

  • В наявності
Рефрактометр RHB-18ATC Brix (cахароза: 0-18 %)
1 210 ₴
В наявностіРефрактометр RHB-18ATC Brix (cахароза: 0-18 %)
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Рефрактометр RHB-18ATC Brix використовується для визначення вмісту цукру в фруктових соках і безалкогольних напоях. Зручний для перевірки ступеня дозрівання фруктів у польових умовах, перевірки якості продукції після збирання врожаю, контролю вмісту цукру під час перероблення та розливу. Обладнаний функцією автоматичної температурної компенсації. Також ця модель може використовуватися для контролю СКЛАД.

Використання:

  1. Спрямуйте передню частину рефрактомометра на світло, обертайте регулювальне кільце діоптрій до чіткого зображення перехрестя.
  2. Відкрийте кришку, протріть поверхню призми м'якою бавовняною фланеллю й капніть 1-2 краплі вимірюваної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окулярі відповідний вимірювач Brix шкалу світлих і темних меж.
  3. Після проведення вимірювань ретельно протріть вологою марлею поверхню призми та внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь закрийте кришку та зберігайте рефрактомометр у сухому місці далеко від джерел тепла та сонячних променів.

Технічні характеристики

Модель RHB-18ATC Brix
Діапазон вимірювання сахарози 0 - 18 % Brix
Крок вимірювання 0,1 % Brix
Похибка ±0,1 % Brix
Автоматична компенсація температури (АТС) +10...+30 °C

Гарантійний термін — 12 місяців.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 210 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner