Кошик
157 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11

Ареометр для цукру АС-3 0-10% ГОСТ 18481-81

75 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 149 грн

  • В наявності
Ареометр для цукру АС-3 0-10% ГОСТ 18481-81
75 
В наявностіАреометр для цукру АС-3 0-10% ГОСТ 18481-81
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Ареометр АС-3 (0-10) призначений для визначення масової частки цукру в рідині.

Один з найбільш затребуваних вимірювальних інструментів у виноробному і пивоварному виробництві. Ареометр дозволяє точно виміряти щільність вихідного сусла для того, щоб можна було ще на початковому етапі внести корективи і отримати вино або пиво потрібної фортеці. Ареометри для цукру застосовують і для визначення кінця бродіння.

ГОСТ 18481-81
ТУ 3 України 14307481.008-95

Технічні характеристики:

  • Діапазон вимірювання: від 0 до 10 %
  • Дискретність: 0,5%
  • похибка: +/-0,5%
  • Комплектація:

  • Ареометр АС-2 0-10 %
  • Футляр
  • Паспорт зі штампом метрології (повірка)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner