Прилад ПЧ ВР-10 призначений для визначення вологості зразків харчових продуктів відповідно до ГОСТ 21094 та ГОСТ 3626.
Прилад Чижова застосовується у лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарнях, кондитерських).
Висушує харчову сировину при заданій температурі протягом заданого часу. За результатом зважування сировини до і після висушування виконується розрахунок її вологості.
Вологомір ПЧ ВР-10 є сучасним аналогом приладу “Кварц”.
Технічні характеритики:
● діапазон робочої температури - від 50 до 200 °C;
● відхилення температури плит блоку висушування взірців від заданої робочої температури не більше - ±2 °С;
● час нагріву блоку до встановленої температури, не більше - 20 хв;
● напруга живлення - 220 В;
● споживана потужність, не більше - 900 Вт;
● вбудований таймер-секундомір зі звуковим сповіщенням - так;
● маса, не більше - 6 кг;
● габаритні розміри:
● платформи - 180х180 мм;
● блоку висушування взірців - 180х250х150 мм;
● блоку управління - 90х125х70 мм.
● гарантія - 12 міс.
- Ціна: 14 800 ₴