За допомогою приладу здійснюється процес замішування тіста за рахунок інтенсивного перемішування маси тіста (муки з водою) протягом 18 з допомогою робочого органу, що перемішує, у вигляді штифтів. Використовується для замішування тіста при методі ручного відмивання клейковини. астосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, хлібопекарських підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях, науково-дослідних лабораторіях та інспекторських компаніях. Область застосування: для стандартизованого визначення клейковини: у зерні за ГОСТ 13586.1-68 «Зерно. Методи визначення кількості та якості клейковини в пшениці»; у борошні за ГОСТ 27839-88 «Борошно пшеничне. Методи визначення кількості та якості клейковини» і для застосування в інших методах за вітчизняними та міжнародними стандартами. Опис: Прилад складається із корпусу, місильної головки, приводу, діжі.
Принцип роботи тістомісилки заснований на інтенсивному замішуванні тіста за допомогою штифтів, що обертаються, з високою швидкістю. Наважка продукту з водою розміщується в бочці, змішується протягом певного періоду (18 с), внаслідок чого здійснюється утворення тесту. Після закінчення замішування тісто витягується з діжі і прямує на відлежку.
Технічні характеристики: |
|
Тип |
штифтовий |
Місткість діжі, см3 |
260 |
Продуктивність (кількість замісів), год-1, не менше |
40 |
Тривалість замісу, c |
18 |
Частота обертання робочого органу (на холостому ходу), об/хв |
506±5 |
Клас захисту від ураження електричним струмом |
I |
Тип мережі |
1N~ |
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц |
230±23 / 50 |
Споживана потужність, Вт |
250 |
Габаритні розміри Д × Ш × В, |
|
– у робочому стані, мм, не більше |
300 × 180 × 330 |
– в транспортному стані, мм, не більше |
370 × 190 × 350 |
Маса нетто/брутто, кг |
17,1 / 17,6 |
Умови експлуатації: |
|
– температура навколишнього повітря, ℃ |
5…30 |
– відносна вологість, % |
60 ± 15 |
- Ціна: 30 000 ₴