Кошик
169 відгуків
ТОВ "ЛАЗОРЬ" - комплексне постачання лабораторного обладнання
+380 (50) 394-18-03
+380 (93) 074-78-11
Тістомісілка лабораторна OLISLAB 6100 (ТЛ-2), фото 3
Тістомісілка лабораторна OLISLAB 6100 (ТЛ-2), фото 4
Тістомісілка лабораторна OLISLAB 6100 (ТЛ-2), фото 5

Тістомісілка лабораторна OLISLAB 6100 (ТЛ-2)

30 000 ₴

  • В наявності
Тістомісілка лабораторна OLISLAB 6100 (ТЛ-2)
30 000 ₴
В наявностіТістомісілка лабораторна OLISLAB 6100 (ТЛ-2)
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
+380 (50) 394-18-03
  • +380 (93) 074-78-11
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Призначення: Тістомісілка лабораторна OLISLAB 6100, модернізована версія тістомішалки ТЛ-2, штифтового типу, призначена для механізованого замішування тіста з подрібненого зерна пшениці (шроту) та борошна при визначенні кількості та якості клейковини методом ручного відмивання.

 

За допомогою приладу здійснюється процес замішування тіста за рахунок інтенсивного перемішування маси тіста (муки з водою) протягом 18 з допомогою робочого органу, що перемішує, у вигляді штифтів. Використовується для замішування тіста при методі ручного відмивання клейковини. астосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, хлібопекарських підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях, науково-дослідних лабораторіях та інспекторських компаніях. Область застосування: для стандартизованого визначення клейковини: у зерні за ГОСТ 13586.1-68 «Зерно. Методи визначення кількості та якості клейковини в пшениці»; у борошні за ГОСТ 27839-88 «Борошно пшеничне. Методи визначення кількості та якості клейковини» і для застосування в інших методах за вітчизняними та міжнародними стандартами. Опис: Прилад складається із корпусу, місильної головки, приводу, діжі.

Принцип роботи тістомісилки заснований на інтенсивному замішуванні тіста за допомогою штифтів, що обертаються, з високою швидкістю. Наважка продукту з водою розміщується в бочці, змішується протягом певного періоду (18 с), внаслідок чого здійснюється утворення тесту. Після закінчення замішування тісто витягується з діжі і прямує на відлежку.

 

Технічні характеристики:

Тип

штифтовий

Місткість діжі, см3

260

Продуктивність (кількість замісів), год-1, не менше

40

Тривалість замісу, c

18

Частота обертання робочого органу (на холостому ходу), об/хв

506±5

Клас захисту від ураження електричним струмом

I

Тип мережі

1N~

Електроживлення: напруга / частота, В / Гц

230±23 / 50

Споживана потужність, Вт

250

Габаритні розміри Д × Ш × В,

 

– у робочому стані, мм, не більше

300 × 180 × 330

– в транспортному стані, мм, не більше

370 × 190 × 350

Маса нетто/брутто, кг

17,1 / 17,6

Умови експлуатації:

 

– температура навколишнього повітря, ℃

5…30

– відносна вологість, %

60 ± 15

Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner